Sociale Maatjes

Eén op één koppeling: sociale maatjes

Er zijn ook maatjes die één op één gekoppeld worden aan één van de deelnemers. We noemen dat sociale maatjes. Zij spreken dan onderling samen af of ze naar de lessen komen of dat ze iets anders gaan ondernemen. Bijvoorbeeld gezellig een bakje koffie drinken in de stad. Of samen knutselen bij de deelnemer thuis of bij het Koffie Cafe. Sommige maatjeskoppels gaan één keer in de drie maanden een hele dag samen met elkaar op stap en bezoeken bijvoorbeeld een pretpark.

Deze koppeling leggen we officieel vast op een afspraken formulier zodat je weet hoe je elkaar kunt contacten. En je spreekt af hoe vaak je elkaar ziet. Dat kan wekelijks zijn. maar bijvoorbeeld ook één keer per twee weken of één keer per maand.

Je kunt pas sociaal maatje worden als er een klik is met een van de deelnemers. we adviseren je daarom om eerst een paar weken mee te sporten. Als de deelnemer nog steeds wil sporten en het maatje kan niet op de vaste sportavond dan zijn er genoeg  andere begeleiders aanwezig om de deelnemer te helpen.

VOG verklaring

NB. maatjes die één op één gekoppeld worden moet altijd een recente VOG verklaring kunnen overleggen. Deze VOG verklaring wordt aangevraagd door Super COOL!  en is gratis.